Staffan Sandström, Pianist

Ansök till
MOMDH

Måndag 30 december 2019.   Anmälan till höstens utbildningar är öppen till och med den 15:e januari till oss på Västerås slott där du undervisas av flera av landets främsta lärare!

Läs mer om Musik- och operahögskolan vid Mälardalens högskola på länken nedan där du också hittar information om antagningsprov samt hur du anmäler dig på antagning.se.

https://www.mdh.se/utbildning/omraden/musik-och-opera

Välkommen med din ansökan och vi ses på antagningsprovet!

Studentintervju med Marta Cecilia Saelöen:

https://www.mdh.se/artiklar/2019/december/den-klassiska-musiken-fyller-en-med-sa-mycket-kanslor

Alumnintervju med Elvira Börlin:

https://www.mdh.se/artiklar/2019/december/jag-kan-inte-tanka-mig-att-arbeta-med-nagot-annat-an-musik

Musik- och Operahögskolan vid Mälardalens högskola erbjuder sina studenter individuell undervisning på huvudinstrument, kammarmusik, gemensamma lektioner, instudering, musikteori, musikhistoria och föreläsningar  och masterclasses av gästande musiker. Allt i en kreativ och inspirerande kulturhistorisk miljö på Västerås slott.

Utbildningen ges med fyra inriktningar och leder till en Konstnärlig kandidatexamen/Degree of Bachelor of Fine Arts. Kammarmusikprogrammet har en stor konsertverksamhet där studenterna får många tillfäl­len att framträda inför publik. Konserterna hålls på olika scener exempelvis i Rikssalen på Västerås Slott, Västerås Konserthus och Västerås Dom­kyrka. Utbildningen har en tydlig struktur vilket ger studenterna möjlighet att ta vara på sin konstnärliga be­gåvning och utvecklas såväl personligt som inom musiken. 

Vid vår konst­närliga utbildning får studenterna möjlighet att maximalt utveckla sin kreativa förmåga och talang, något som ger dem en fördel i situationer med hård kon­kurrens. En konstnärlig kandidatexamen ger dem också möjlighet att gå vidare till studier på masternivå. Som sångare eller instrumentalist har man ett kreativt och omväxlande yrke där arbets­fältet är inom konstnärliga institutioner och som frilansande musiker.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Instagram